227500
گوجه فرنگی پخته مفیدتر است یا خام؟
<BR>
بسیاری از مردم ترجیح میدهند گوجه فرنگی را به صورت خام بخورند، زیرا معتقدند که میتوانند حداکثر ویتامین C را دریافت کنند.<BR>
<p><span style="font-size: 12px">یک وبلاگ نویس، چگونگی خوردن </span><span style="color: #0000ff"><span style="font-size: 12px"><strong>گوجه فرنگی</strong></span></span><span style="font-size: 12px"> را برای به دست آوردن حداکثر مواد مفید برای بدن بیان کرد.</span></p><p><span style="font-size: 12px">وی خاطرنشان کرد: گوجه فرنگی حاوی ویتامین C و E، آنتی اکسیدان، و همچنین بهبود وضعیت پوست و جلوگیری از ابتلا به انواع خاصی از سرطان است. بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند گوجه فرنگی را به صورت خام بخورند، زیرا معتقدند که می‌توانند حداکثر ویتامین C را دریافت کنند. در واقع، سبزیجات تازه همیشه منبع مواد مغذی به ویژه گوجه فرنگی نیستند.</span></p><p><span style="font-size: 12px">این وبلاگ نویس متوجه شد که از طریق عملیات حرارت و افزودن روغن می‌توان خواص آنتی اکسیدانی لیکوپن موجود در گوجه فرنگی را افزایش داد.</span></p><p><span style="font-size: 12px">در این مقاله آمده است: البته، ویتامین C در طی عملیات حرارت از بین می‌رود، اما این امر از ارزش غذایی گوجه فرنگی نمی‌کاهد. اگر گوجه فرنگی تازه وجود داشته باشد، بهتر است پوست را حذف نکنید، زیرا حاوی بسیاری از مواد مفید است.</span></p><p><span style="font-size: 12px">در همان زمان، نویسنده نشریه نسبت به خوردن گوجه فرنگی با معده خالی هشدار داد. اگر می‌خواهید ویتامین C خود را دوباره پر کنید، پس باید گوجه فرنگی تازه را ترجیح دهید و اگر مواد مغذی بیشتری می‌خواهید دریافت کنید، آن را بپزید!</span></p><p><span style="font-size: 12px">منبع: اسپوتنیک</span></p>