کد مطلب: ۲۳۸۵۸۳ | تاريخ: ۱۳۹۹/۹/۲۶ | ساعت: ۶ : ۴۵
حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور دیروز سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت خاطرنشان کرد: به همه کسانی که تصور میکنند با اقداماتی نظیر تحریم به دنبال شکست ایران هستند، توصیه میکنم برای همیشه این رویکرد غلط و شکست خورده را به موزه تاریخ بسپارند.
وی با بیان اینکه مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر فشار تحریمها و جنگ اقتصادی تمام عیار ترامپ علیه ایران واقعیتهای بزرگی را به جهان و همه بدخواهان ایران نشان داد، گفت: ترامپ ظرفیتها و حقایق تواناییهای جمهوری اسلامی ایران را اصلا نشناخت و برمبنای توهمات خود اقدام کرد و ناکامی کاخ سفید در مواجهه با ایران بعد از دو سال و نیم جنگ اقتصادی تمام عیار در کنار شکست سیاستهای بین المللی او از دلایل شکست ترامپ در انتخابات اخیر این کشور است.
رئیسجمهور با اشاره به اقتدار و توان اقتصادی ایران به عنوان دو واقعیت مهم و تعیین کننده، گفت: اگرچه جنگ اقتصادی لطمات و صدمات زیادی را از جمله به معیشت مردم وارد کرد، اما امروز تحریمکنندگان و جنگطلبان که فروپاشی اقتصاد ایران در کوتاهمدت را پیش بینی میکردند درحالی کاخ سفید را ترک میکنند که ملت ایران سرافراز و پیروز در یک جنگ نابرابر اقتصادی قدرتمندتر از گذشته ایستاده است.
روحانی در ادامه به ویژگیهای لایحه بودجه سال 1400 اشاره کرد و گفت: مبنای تدوین و طراحی لایحه بودجه سال آینده، ظرفیتهای اقتصادی کشور و واقعیتهای عرصه بین المللی بوده است و با تحلیل دقیق دادهها و داشتههای داخلی ارائه شده است.
وی با بیان اینکه برخی منتقدان بودجه سال آینده دچار همان اشتباه راهبردی نادیده گرفتن و انکار واقعیتها و توانایی اقتصادی کشور شدهاند، گفت: برخلاف تصور و تحلیل کسانی که معتقدند بودجه با اتکا به اتفاقات بین المللی و نتایج انتخابات آمریکا تدوین شده، باید تاکید کنیم که بودجه 1400 دقیقا با اتکا و تکیه بر ظرفیتهای اقتصادی ایران نوشته شده است.
رئیسجمهور تصریح کرد: تلاش و برنامهریزیهای دولت در طی این مدت با این هدف بوده است که خسارت های جنگ اقتصادی را تا اندازهای ترمیم کند و مشکلات بوجود آمده ناشی از عوارض شیوع بیماری کووید 19 برای اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه را نیز مدیریت نماید.
در این جلسه پیرو مباحث قبلی ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، پیشنهادهای دستگاههای مرتبط درخصوص سیاستها و اقدامات پایدار و موثر در تثبیت و کنترل قیمت اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم و روشهای حمایت معیشتی از گروههای کم درآمد مطرح و بررسی شد.
منبع: تسنیم