صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

سازمان ملل دولت مادورو را به رسمیت شناخت

سفیر ونزوئلا در سازمان ملل در توئیتی خبر داد: امروز مجمع عمومی سازمان ملل، دولت «نیکلاس مادورو» را به عنوان تنها نماینده قانونی ونزوئلا به رسمیت شناخت و اقدام آمریکا در تحمیل مقامات خودخوانده را رد کرد.

به گزارش تلویزیون رسمی ونزوئلا، «ساموئل مونکادا» سفیر این کشور آمریکای لاتین در سازمان ملل، در توئیتی اعلام کرد: دیروز مجمع عمومی سازمان ملل، دولت «نیکلاس مادورو» را به عنوان تنها نماینده قانونی ونزوئلا برای دوره 2025-2020 به رسمیت شناخت.
مونکادا این اتفاق را شکستی برای ماجراجویی‌های استعمارگرانه ترامپ و یک پیروزی برای حاکمیت و استقلال ونزوئلا عنوان کرد و در ادامه تاکید کرد: این اتفاق در واقع، یک پیروزی بزرگ برای سازمان ملل و حقوق بشر محسوب می شود.
به این ترتیب، مجمع عمومی سازمان ملل با 193 کشور عضو جامعه جهانی، با اقدامات آمریکا برای تحمیل مقامات و نمایندگان سیاسی دیگر در برابر اراده ملت ونزوئلا به شدت مخالفت کرد.
از سوی دیگر، رئیس موسسه سیمون بولیوار نیز ضمن انتقاد شدید از اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در آستانه انتخابات مجلس این کشور گفت: آمریکا و متحدانش به دنبال ایجاد اختلال در روند انتخابات آتی این کشور در 6 دسامبر هستند.
این موضوع پس از آن روی داد که رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام کرده بود درصورت پیروزی مخالفان در انتخابات یکشنبه آینده (16 آذر)، از ریاست‌جمهوری کناره‌گیری خواهد کرد.
«نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری مشروع ونزوئلا با اطمینان از حضور گسترده مردم در انتخابات 16 آذر و پیروزی انقلاب بولیواری، گفته بود: اگر حزب مخالفان آراء بیشتری نسبت به ما کسب کرده و در انتخابات 6 دسامبر پیروز شوند، از ریاست جمهوری استعفا داده و راه دیگری در پیش خواهیم گرفت. من با علم به اینکه مردم برای رأی دادن حضور گسترده ای نشان خواهند داد و پیروزی انقلاب بولیواری را خواهیم دید، مسئولیت این چالش را به عهده می گیرم.
مادورو پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 2018، به عنوان رئیس جمهوری این کشور برای 2025-2019 انتخابات شد. 
با این وجود، خوان گوایدو رهبر مخالفان تحت حمایت آمریکا، با زیر سوال بردن انتخابات 2018 وی را غاصب قدرت و خود را با ادعای احراز مقام «ریاست کنگره ملی» براساس قانون اساسی رییس جمهوری قانونی خوانده بود.
در جریان بحران قانون اساسی در ونزوئلا، ارگان دیگری در مجلس قانونگذاری این کشور در سال 2017 شکل گرفت تا قانون‌اساسی ونزوئلا را بازنویسی کند و یک رئیس‌مجلس ملی برای آن برگزیده شد. از آن پس، دو مجلس قانونگذاری به‌طور موازی عمل می‌کنند، مجلس شورای ملی وابسته به مخالفان دولت و مجلس مؤسسان حامیان اصلی مادورو است. 
دولت آمریکا از 2014، با استناد به مواد و تبصره های ابداعی و با اقدامات اداری پیچیده، به گفته مادورو با "سیاست سفسطه ای حملات چندگانه" به دنبال اعمال فشار بر ملت ونزوئلا و سرنگونی رئیس جمهوری قانونی این کشور برآمده است تا با نشاندن مهره موردنظر خود در دولت ونزوئلا، اهداف استعمارگرانه خود را پیش ببرد. با وجود این اقدامات خصمانه و غیرقانونی واشنگتن، نیکلاس مادورو همچنان بر سر قدرت این کشور بولیواری باقی است.

 

منبع: ایرنا

شناسنامه


کدخبر: ۲۳۷۱۶۴
تاریخ: ۱۳۹۹/۹/۱۳     ساعت: ۰ : ۱۷
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: بین الملل       زیرسرویس: بین الملل
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
  • ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ آبان
  • ٨ جمادي الاولي ١٤٤٦
  • Nov 10 2024