به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه حجت الاسلام درویشیان در نشست شورای عالی قضائی با اشاره به دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر ایجاد واحد واکنش سریع در بخشهای مختلف نظارتی و قضائی دستگاه قضا برای رسیدگی به موضوعاتی که بهدلیل برخی حساسیتهای اجتماعی باید با فوریت پیگیری شوند، اظهار کرد: در موضوع تخریب آلونک در بندرعباس، اداره کل بازرسی استان به صورت شبانه شهردار و 13 نفر از افراد دخیل و مرتبط با این موضوع را دعوت کرد و موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
در تخریب یک آلونک در بندرعباس هیچ یک از مراحل تشریفات قانونی رعایت نشده بود
حجتالاسلام درویشیان خاطرنشان کرد: در جریان بررسی این موضوع مشخص شد که اقدام صورت گرفته از سوی مأموران شهرداری برای تخریب این آلونک، هیچ یک از تشریفات قانونی نظیر کسب مجوز مقام قضائی یا حضور نیروی انتظامی را طی نکرده که این کار واجد وصف کیفری تشخیص داده شده و برخورد قانونی با مقصران حادثه در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به افزایش قیمت مرغ از 23 به 35 هزار تومان در روزهای اخیر، اعلام کرد: از ابتدای سال چندین گزارش هشدار به بخشهای مربوطه ارائه شده و راهکارهای کارشناسی کنترل و کاهش قیمت مرغ نیز در این گزارشها به مسئولان مربوطه پیشنهاد شده است.
حجت الاسلام درویشیان افزود: یکی از علل این افزایش کمبود نهادهها بود که مقدار قابل توجهی از آن در گمرک رسوب کرده بود که هفته گذشته با پیگیریها ترخیص شد. عدم افزایش قیمت جوجه یک روزه با وجود افزایش قیمت مرغ نیز عملاً تولید این محصول را به شدت کاهش داده که همین مسأله موجب افزایش قیمت شده است.
تعیین تعرفه خدمات دندانپزشکی در بخش خصوصی
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تکلیف قانون برنامه برای تعیین تعرفه خدمات دندانپزشکی بخشهای غیردولتی و خصوصی اعلام کرد: عدم اجرای بند الف احکام دائمی برنامه به عنوان یک ترکفعل مورد پیگیری قرار گرفت و با اقدامات این سازمان شورای عالی بیمه سلامت در وزارت بهداشت در تاریخ چهاردهم مرداد ماه اقدام به تصویب تعرفه مذکور کرده که هیأت وزیران 25 آبان آن را تأیید و اول آذر ماه برای اجرا ابلاغ کرده است.
حجت الاسلام درویشیان خاطر نشان کرد که تعیین این تعرفه، نتیجه بسیار مهمی برای تسهیل درمان دندان افراد کم درآمد خواهد داشت.
آغاز بررسی ادعای آزمایش داورهای خارجی بر روی 3 هزار بیمار ایرانی
وی در ادامه از بررسی «ادعای آزمایش برخی داروهای وارداتی بر روی 3 هزار نفر از مبتلایان به کرونا در کشور» خبر داد و گفت: بر اساس بررسیهای صورت گرفته از سوی سازمان بازرسی در یک طرح تحقیقاتی با نظارت سازمان بهداشت جهانی 30 کشور با بیش از 11 هزار بیمار کرونایی مورد مطالعه قرار گرفتهاند که تحقیق درباره حضور ایران در بین این کشورها، نحوه عقد قرارداد احتمالی با سازمان بهداشت جهانی و رعایت یا عدم رعایت اصول اخلاق پزشکی از جمله اطلاع بیمار در هنگام تحقیقات، نحوه دریافت و هزینهکرد اعتبارات احتمالی مربوط به طرح و شفافیت آن در دستور کار قرار دارد.
منبع: ایمنا